• slide4.png
  • slide3.png
  • slide2.png
  • feanster-40.jpg

SURHUISTERVEEN – De Feanster 40 heeft een nieuwe hoofdsponsor. Makelaardij De Flexibele Makelaar heeft haar naam verbonden aan de triathlon in Surhuisterveen. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 juni.

,,We zijn erg blij met de overeenkomst met De Flexibele Makelaar”, vertelt Margriet Helfrich van de organisatie. ,,Hiermee is het zeker dat de triathlon dit jaar voor alle deelnemers en sponsors weer succesvol kan plaatsvinden.”

De Feanster 40 is een recreatieve triathlon in en rond Surhuisterveen. Deelnemers moeten achtereenvolgens één kilometer zwemmen, dertig kilometer fietsen en negen kilometer lopen. De start is in zwembad Wettervlecke en de finish vindt plaats in het centrum van Surhuisterveen. Helfrich: ,,Uniek aan het evenement is dat deelnemers zowel prestatiegericht als recreatief mee kunnen doen. Het is bijvoorbeeld ook prima mogelijk dat mensen rustig fietsend en wandelend de veertig kilometers volbrengen.”

Het hoofdsponsorschap van De Flexibele Makelaar betekent dat eigenaar Eddy van der Velde opnieuw een belangrijke rol speelt bij de totstandkoming van de Feanster 40. Vijftien jaar geleden stond hij al aan de basis van het hoofdsponsorschap van Van der Velde Verzekeringen. Dat bedrijf besloot dit jaar om te stoppen als hoofdsponsor, na veertien jaar van prima samenwerking. Van der Velde: ,,Het is belangrijk dat dit prachtige evenement in stand blijft. Ik ga er vanuit dat deze overeenkomst voor zowel ons bedrijf als de Feanster 40 een positieve uitwerking heeft.”

De inschrijving voor de ‘Flexibele Makelaar Feanster 40’ is inmiddels open via de website www.feanster40.nl. Deelnemers kunnen zich opgeven tot en met 31 mei.

Foto-bijschrift: Margriet Helfrich van de Feanster 40 en Wieger van der Velde van De Flexibele Makelaar. Eigen foto.

Hoofdsponsor